Pozdrav, hvala na dobrodošlici.

dolazim iz obitelji lovaca i definitivno djed nije bio zadovoljan kad je vidio što je stiglo... No 1300kn za nešto što bi ameri nazvali NOS stanje ja sam zadovoljan, dobio sam 2 optike, 2 nosača optike, 2 magazina za 2 metka i 3 za 5metaka ( mogu sa ovim na streljanu ?!?)...
Interesira me vaše mišljenje gdje bi trebalo na ovoj pušci stavit bipod, imam harris jedan pa se nemogu odlučiti dal na cijev ili ?
Ovu PAPovku sam već vidio negdje postanu na AK files ili negšto slično, definitivno bih down the road htio nešto takvoga, ali me malo sram visiti u PP konstantno eto u četvrtak sam dao zahtjev za nabavku lovačkog pištolja pred mj. dana su mi odobrili sakupljanje starog oružja čudno me već gledaju na porti...
Jolly onaj thread što si linkao je bio 10x pročitan prije kupnje navedene puške

hvala svejedno.
Dobio sam odgovor od nekog u TAPCO-u da na M76 Yugo kako ju oni zovu idu pistol gripovi za "milled" Ak47 full length rifle tako da je to pitanje rješeno, za kundak nezna jer prihvat kundaka kakav je na m76 nikad nije vidio.

ništa nastavljam potragu pa ako naletim na što pametnog ću podijeliti sa vama...