Toliko riječi a samo jedna točka.bacosyx wrote:Ma je vjerojatno je zvao i tak su mu rekli, jer dežurni policajac nezna vjerojatno o tom, za to imaju nekog u uredu da odrađuje taj poso, jer je zakon friški, nabrzinu je donesen i kolko vidim da jedni kažu da su mi rekli da neznaju kolko će to biljega koštati itd, ja sam bio u mup-u i rekla je da netreba ni lječnički, ni ormarić, samo 20 kn biljeg i prijava koja će se dobit kroz mjesec dana, O ČEM JA GOVORIM A NEKI ME POKLAPAJU JER NEMAJU POIMA, kolko sam čuo da je već nešto takvo bilo o tim prijavama, pa su to povukli itd, o prijavi kako sam već reko izgleda da ovisi o županiji, a ne o je NN, znam da su bitne i bla bla, ali jedno je da, se negdi može kupit puška a da te ne pitaju ništa, jer opet ponavljam NITKO IM NIJE NIŠTA REKO DOPIS ILI BILO ŠTA, u te dvije trgovine gdi je tako su mi tak rekli da je tak, a pogotovo, u ovoj jednoj di lik ima lovačke puške metke i naravno zračnice, on se nebi ni mogo zaj s tim, stalno ga provjeravaju itd, i onda bi on mogo to prodavat sam tak, ma je kak ne, OPET PONAVLJAM NIJE DOBIO DOPIS tak je reko, tako da neki jesu a neki nisu, zato ih tak prodaju, malo zamaranja bezveze, da nema foruma, ajde mi recite kao biste doznali za taj zakon, naravno kupujete NN sve u 16, proučavate zakone non stop, pa onda znate kao neki tu na forumu detalje, a kad te se pita kolko biljega onda se nezna, bez zamjerke Mike_Torello- ovo nejde tebe, i naravno neko nešto napiše i odma se idu čitat NN i šta se dozna, dođeš u mup, i oni neznaju, kupiš pušku a da te niko ne pita za osobnu, jer naravno zakoni se ne donose nabrzinu, kolko vidimo da sve što su nabrzinu donesli je i mjenjano, jer to je naša vlada i evo još jedne pljuske kad dođeš u mup, nemaju vremena il nemaju poima, zračne su se puške mogle prijavit bez obzira na ovaj zakon i prije tak da je sve isto samo šta sad piše u NN, i kad će neki svatit da bi se zakon pošteno provodio, bilo bi to dobro debelo objavljeno preko media, jer ne kupuju svi NN, nemaju internet i kak će znat za to, a zračnih pušaka ima svaka druga kuća, čekajte malo medije a ne pametne forumaše, ako kupite pušku i morate ju prijavit u roku 8 dana od kupnje jer ste time popunili obrazac i koji obrazac, bjeli papir sprintan na printer, pitanje kakavo je to onda provođenje takona, ako ste tako kupili, prijavite pušku, ako vas nitko ne pita ništa, baš vas briga, ako vam netko može samo tak prodat, onda ni nije potrebno dok STVARNO NEĆE BITI, jer da netko riskira radi koje prodane puške novčanu kaznu, nedaj bože zatvaranje dučana, i da bi prošlo 25 dana i da mup i neki dučani neznaju ili kak ovi kažu neznaju još ništa kak kolko i bla bla, onda tu nešto ne štima, pa svako provođenje zakona je bilo normalno od dana kad je nastupio a sad tu kod ovoga nastupa problem, jer i je problem i nije dorađen osim šta piše u NN, a to je ko rekla kazala.
Na kraju svega nisam ni siguran o ćemu je bila riječ u cijelom tekstu. Da li je riječ o konceptu "toka misli" ili se ovdje radi o nekoj drugoj (kripto-) tehnici?