Ako uzmes JSB (4,52 ili 5,52 promjer*) neces se zajebati, sigurno! U vecini pusaka daje odlicne ili cak najbolje rezultate ali svakako treba usporediti sa ostalim diabolama, neke npr. daju bolje grupe s Premierom nego sa JSB...bubacigo wrote:Hvala mike vidio sam popis i sve ču uzet pa ču vidit koje mi naj bolje odgovara pozzz
Proizvode se u promjerima x.50, x.51 i x.52, od cega obicno ovaj zadnji daje najbolje rezultate, nisu ni ovi "losi" samo ako ih pomjesas moglo bi se dogoditi da na meti imas dvije (uske) grupe, jer kao da ne nose u isto mjesto... ja na to nisam obracao paznju, koristio sam jednu posudu za diabole koju sam punio iz limenih piksi od 500 diabola... pa se sve izmjesalo i cudio sam se k'o pura dreku zasto imam 5 pogodaka doslovno u jednoj rupi, i onda isto tako 5 u jednoj rupi ali 2 cm u neku stranu...
Na JSB se to nalazi na narandzastoj etiketi sa donje strane limene pikse, obicno je prekrivena deklaracijom uvoznika, ali kao smocis deklaraciju alkoholom (brze se susi od vode) mozes vidjeti kroz nju sto pise na etiketi.