karabalic wrote: SAKO TRG-22 je nemoguče uvesti jer spada pod vojno takav sam odgovor dobio.
Tko je dao takav odgovor, ovo pise na sluzenoj stranici i koliko vidim u EU se sa time puca sasvim normalno.....??
( SAKO TRG-22, The TRG-22 in 308 Win handles a multitude of accuracy tasks: it is a thoroughbred 300 m UIT standard competition rifle, a CISM competition winner and serves the governments of several nations as their primary sniper rifle.)
Da li su to opet neki nasi biseri koji tumace zakon i propise onako kako ih je volja a ne kako pise ?
Reci please......zivo me zanima, jos vise me zanima sto ce ti isti raditi kada se otvore granice, pa ce sportsko u njemacku morati biti sportsko i kod nas!
šile wrote: ti bi informacije na jeftine bleferske fore?? neče iči... zeleno je to dečko...
Onda cu i dalje pucati s "tvojom" neispravnom puškom da bezveze čovjeku ne spamamo topic.
Što se tiče Sako TRG-22 ukoliko pogledamo naš zakon ona spada u normalno oružje, nema nikakva obilježja čime bi postala vojno oružje i stoga zabranjeno za civilnu upotrebu
Ipak sam našao Styera SSG 69 P2 308W, sutra idem po njega. Slučajno kroz priču se naleti na ovako nešto. Nije potpuno nov ali kao da i jeste . Kada malo okinemo na dalje vidjet čemo jel to to što sam tražio i očekivao od Styera
hacklordsniper wrote:[4
Što se tiče Sako TRG-22 ukoliko pogledamo naš zakon ona spada u normalno oružje, nema nikakva obilježja čime bi postala vojno oružje i stoga zabranjeno za civilnu upotrebu
slažem se sa time...50% reganog oružja bi po tome bilo vojno oružje,a ipak je regano
karabalic wrote:Evo uletio je Plll 308w skoro kao nov, grupa na slici na 100 metar i -10"
Cestitke
iako mislim da ti je to ista duzina cijevi kao i onome sa njuskala, samo sto onaj ima duzi drveni prednji dio kundaka za razliku od ovog sintetickog... onaj SSG sa kratkom cijevi, koja ima navoj, ima puno i vidljivo kracu cijev od ovoga...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"