Nažalost ovog modela nema u sustavu MUP-a i moram čekati oko mjesec dana da se uvede, do onda će mirovati sa braćom i sestricama u upravo dovršenom novom domu

Uploaded with ImageShack.us

U kuci nemam pravo glasa, ali u mojoj sobi radim sto hocu, kad hocu i kako hocu i nitko nema pristupaSpinnaker wrote:soba samo za tebe![]()
to sam si oduvijek želio

Desno je i Agilent, nije baš uobičajen spoj dva zanimanja ali se dobro slažu jer jedan zarađuje, drugi trošilex-lutor wrote:Kako se Hameg i Fluke uklapaju uz CZ ? ( Malo zaj....vidim da ti je stol preuredan )
Desno je i Agilent, nije baš uobičajen spoj dva zanimanja ali se dobro slažu jer jedan zarađuje, drugi troši![]()
Ako vam nije predaleko, sigurno je jedan od najboljih i ima rjesenja za sve moguce situacije. Njegova Rusan montaza, ili Weaver šinja i mijenjate prstenove po potrebihacklordsniper wrote:Optika je na putu sad ostaje pitanje kome povjeriti montažu optike? Prema onome što nalazim na googlu Rusan?

Ne znam koje modifikacije ces raditi na pusci, ali sa ovim Warne nosacima je cas posla montaza i upucavanje , sam ih mozes namontirati i lako upucati -cca 35 min. jer legnu u utore na toj tvojoj pusci , zadnji utor na toj tvojoj pusci je tvornicki lastin repak i montaza nalegne u zadnji utor i sama se fixira samo pritegnes, a prednji izvuces skoro do kraja na prednjem utoru cca 3-4 mm pred kraj ovisno o duzini tubusa optike , i to pritegnes i to ti je to , a cijena je bila cca 100-110 dolara za skidajucu montazu- ringove koja je i skuplja od fixne ,a carinu nije trebalo platiti doslo na kucnu adresu.hacklordsniper wrote:Planirao sam optiku i pušku predati Rusanu da napravi nosače jer ih dosta ljudi hvali i s obzirom da planiram uraditi neke modifikacije na puški koje nemogu sam?

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest