Marrochi A-12 povrat plinova SI-12 inercijski mehanizam
Stoeger 3500 inercijski mehanizam
Malo san googla i kazu da je sve to dio beretta koncerna pa ako ima ko jos kakvi podatak o kvaliteti ili ako ima ko iskustva jos bolje?
Hvala unaprid!

Jel znaš možda koja će to trgovina uvozit Stoegere i hoće li ih stalno dobivat, ili je to samo bilo nekakvo popunjavanje narudžbi??barba wrote:evo vec misec ipo da zoven trgovine oruzjem i opremom za lov niko mi nemoze rec kad ce ga i oce li nabavljat .Jedna trgovina u splitu ce nabavljat stoegera al nisan cuja za tu marku do sada a obzirom da mi je izbor bija i marrochi onda moze anketa za/protiv sta vi mislite?
Malo san googla i kazu da je sve to dio beretta koncerna pa ako ima ko jos kakvi podatak o kvaliteti ili ako ima ko iskustva jos bolje?![]()
![]()
Hvala unaprid!
Evo i ja trčim več mjesec dana po Zagrebu tražeći Babušku (MP153 sa 30" cijevi) i čini mi se da se sve polako pretvara u nemoguću misiju. U Detonexu kažu ima i košta 4,680 kn i dolaze za dva tjedna, al ne znaju dal će biti s drvenim kundakom il sa sintetikom i koje će duljine cijevi doći. Ja dođem, vele opet za dva tjedna. Uspio sam jednu naći u Lovcu u Teslinoj i to za Američko tržište sa Remingtonovom oznakom SPR453, al 24" cijev, 5,200 kn al to neću.barba wrote:evo vec misec ipo da zoven trgovine oruzjem i opremom za lov niko mi nemoze rec kad ce ga i oce li nabavljat .Jedna trgovina u splitu ce nabavljat stoegera al nisan cuja za tu marku do sada a obzirom da mi je izbor bija i marrochi onda moze anketa za/protiv sta vi mislite?
Malo san googla i kazu da je sve to dio beretta koncerna pa ako ima ko jos kakvi podatak o kvaliteti ili ako ima ko iskustva jos bolje?![]()
![]()
Hvala unaprid!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest