Kad pogledas tvoju kolekciju zavrti se u glavinobile157 wrote:A i nekako je sasvim dovoljno 10 fotki, kad je previše izbezumiš se.
koliko si vremena potrosio na istu!

Kad pogledas tvoju kolekciju zavrti se u glavinobile157 wrote:A i nekako je sasvim dovoljno 10 fotki, kad je previše izbezumiš se.

NE NE NE NE NE NE NE NE NE i NEJoZ@ wrote:pa nemoj upolodat fotke
stavljaj linkove na njih sa npr. http://photobucket.com/

Ako hoćeš quotati nekoga kao što sam ja tebe ovdje, onda ti to dok tipkaš post izgleda ovako:nobile157 wrote:Daj malo pojasni to s quotanjem, nisam baš upućen u sve finese...
Code: Select all
[quote="nobile157"]Daj malo pojasni to s quotanjem, nisam baš upućen u sve finese...[/quote]
Code: Select all
[/quote]Code: Select all
[quote="nobile157"]Daj malo pojasni to s quotanjem, nisam baš upućen u sve finese...[/quote]
Ako hoćeš quotati nekoga kao što sam ja tebe ovdje, onda ti to dok tipkaš post izgleda ovako:
Ispod [/quote]nastaviš tipkati svoj odgovor
tako da ovaj moj post u sirovini izgleda ovako:

Sve crne karbonce Cold Steel sada radi u kini... mislim da čak i SRK-a sad štancaju tamo.nobile157 wrote:čuo sam da novi Recon scaut crni radi Kina. Pftttt.....

hmm.. zlice, vilice, mikseri, tanjuri, salice, case i ostalo kuhinjsko oruzje?nobile157 wrote:Nemoj da te čuje, nisam pokazao njenu kolekciju oružja![]()

nobile157 wrote:Dakle, kad insistirate...
Ovo su ženini kućni ljubimci![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests