citaj sa razumijevanjem... evo ti i primjer pišanja u vjetar
po meni definitivno je bolji skorpion nezz za druge, nekad nisu bitne same karakteristike vec nesto drugo...
Napisati takvo nešto i stajati iza te tvrdnje a ne obrazloziti sto je to NESTO DRUGO... e to je pisanje u vjetar... da si ti objasnio sto je to nesto drugo dakle argumentirao, nema problema, dapače...
tako ja isto mogu napisati da je G-18 bolji jer ima ono nešto drugo, ali koje, neću napisati jer se s vama neda pricati... gdje su tu argumenti? Dakle imaš pravo napisati argumente, bili oni dobri ili losi svatko ima svoje i ako sudjeluje u raspravi neka ih iznese da ih svi vide... ali tvrditi "nekad nisu bitne same karakteristike vec nesto drugo..." bez obrazlozenja je sranje... pišanje u vjetar... drek na štapiću, nazovi to kako god hoćeš... tako si mogao napisati da je bolji zato jer ti tako kazes i zato jer tvoj tata ima vece brkove od mojeg tate, nebi bilo nikakve razlike od ovoga sto si ti napisao...
Izvoli, obrazlozi sto je to NESTO DRUGO sto je također bitno osim karakteristika... ja imam cvrste argumente koje sam lijepo javno napisao, i vjerujem u njih dok god mi netko drugi ne dokaže suprotno sa boljim argumentima, a ne sa tvrdnjama "BOJI JE JER IMA ONO NEŠO DRUGO".
Hajde, ja sam voljan saslusati, ja sam iznesao karakteristike i svoje misljenje kako ja dozivljavam to oruzje... ti kazes da sve to navedeno nekad nije bitno vec nesto drugo... mene sad STRAŠNO zanima što je to nešto drugo...
Dok god se piše argumentirano, ponavljam, bili argumenti dobri ili losi nije bitno, bitno je da se o tome raspravlja i iznose relevantni argumenti, topic ima smisla, ali kad krene pisanje "moj tata kaze da je nesto bolje a moj tata ima vece brkove od tvojeg tate i zato je u pravu..." možeš odjebati od topica i mislim da ce se svatko pametan sloziti sa time.
A ti se i dalje prepires samnom jesam li ja u pravu ili ne, ali neces napisati sto je to ono nesto drugo sto je po tvojem misljenju vaznije od karakteristika koje cu napisane crno na bijelo...
govornica je tvoja...