Poštovani kolege,
molio bi vašu procjenu noža Puma White Hunter.
Neupotrebljavan.
Pozdrav
Puma White Hunter, procjena traži se
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Re: Puma White Hunter, procjena traži se
Dam ti 100 kuna za njega
Ne, ozbiljno, daj barem serijski broj ako već ne znaš godište. Teško je ovako na-oko dat preciznu procjenu.
Stanje novo, znači minimum 100-350€ ovisno o godištu - ako imaš pravog kupca. Ako nemaš, dam ti ja 100 kuna bratko
Ne, ozbiljno, daj barem serijski broj ako već ne znaš godište. Teško je ovako na-oko dat preciznu procjenu.
Stanje novo, znači minimum 100-350€ ovisno o godištu - ako imaš pravog kupca. Ako nemaš, dam ti ja 100 kuna bratko
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Re: Puma White Hunter, procjena traži se
Svojedobno je u Osijeku kod Turkalja bila jedan karbonski polovni jegdmesser - mislim mu da je cijena oko 1.800,00 kn... mislim da je bila predmet prodaje zbog brakorazvodne parnice - nisam htio uzimati jos jednu a cijenu nisam mogao srusiti ispod napisane.
Na ebay-u se mogu vidjeti razlicite cijene, ali svakako ispod 100 eur ne a kako je cab napisao, ako dobijes vise od 300 je super cijena....
Osobno imam jednu Pumu, iz vremena prije prebacivanja proizvodnje u kinu... Eh to su bili nozevi.
Na ebay-u se mogu vidjeti razlicite cijene, ali svakako ispod 100 eur ne a kako je cab napisao, ako dobijes vise od 300 je super cijena....
Osobno imam jednu Pumu, iz vremena prije prebacivanja proizvodnje u kinu... Eh to su bili nozevi.