Predpostavljam da je iskustvo na mojoj strani, pošto je večina forumaša koje sam upoznao 70-tih i 80-tih godišta, pa ja koji sam 62. tipa ispadam star, iako se tako i ne osječam.
Hmm, nitko ništa ne komentira ove linkove

Kako mislite da nije dozvoljeno za lov?nobile157 wrote:HV znači HIGH VELOCITY. A .22 LR nije dozvoljeno streljivo za lov. Eventualno za štetočine.
Pa za štetočine i predatore, a šta je to nego lov? Čagalj, lisica, vrana, svraka...itdnobile157 wrote:HV znači HIGH VELOCITY. A .22 LR nije dozvoljeno streljivo za lov. Eventualno za štetočine.

Anschutz M-525 u odnosu na M-520/61 ima podesivi zadnji ciljnik.pajdo wrote: Sada se baš igram sa upucavanjam Mk, Anschutz 522, dosta nepoznat model ali zapravo niti neznam u čemu je razlika u odnosu na modele 520 i 525.
Sve što je veća udaljenost, vidi se ne preciznost Anschutza. Zato sam ga upucao na 50m i prodaoNa početku teme u jednom od postova netko govori da je imao i Brno i 525. Molio bih da kaže svoje iskustvo u grupacijama iz 525 i koliko je "neprecizniji" od Brna?

Ima i skupljih kao npr. Eley Tenex, koje se koristi za streljaštvo.Mike_Torello wrote:sta nije STINGER model streljiva od CCI-a?
http://www.onpointsupply.com/images/pro ... CI50_1.jpg
i nije li to streljivo malo preskupo za streljastvo?

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests