ma on ima nocne ciljnike, mehanicke, a ne opticke. joj, kak ekipa odmah napada decka. kak ne bi bili nocni kad svjetle? ja jedva cekam da si ih stavim na slaviu svoju
inace, postoji jako malo trgovaca koji ce s najboljom namjerom reci da to nisu takvi ciljnici, i da takvi ciljnici nisu neko sretno rjesenje kod gadanja u metu itd itd. pravi trgovac ce reci: "cuj, to su ti truglo nisani, to ti svjetli po mraku, to ti je super, malo tko ti to ima na svojim karabinima a kamoli na zracnicama. gospodine, to vam je vrh tehnologije, to je proizvedeno u americi."
evo primjer: dode covjek k nama, nemoze upucati optiku na slaviji. naravno, ima neku optiku 4x20 sa nekim uvecanjem koje to ni nije.optika nije 100 kn nego 200 i po tome nije kinesko smece

. na optici pise norconia- trgovac je rekao da je to njemacka optika, sto je on "popusio". ja mu iskreno kazem da to njemacke vidlo nije,a on sav zbunjen gleda i nevjeruje. pricam o prosjecnom covjeku od nekih 40ak godina kojeg takve stvari do sada uopce nisu zanimale, a ne razmislja da optika koja kosta 200kn mpc prozovdaca kosta 20ak kn jer ne razmislja tako.
pomozimo ljudima, a nemojmo ih prati odmah, to i je bit foruma i zajednice a ne prepucavanja oko npr. jel normalno nositi metak u cijevi ili nije, da li hs valja ili ne, jel kriv sudac ili natjecatelj i takve nebulozne svade koje po meni samo narusavaju kredibilitet zajednice.