Sa onom "starom" analognom televizijom si i uz smetnje mogao pratiti program, nije slika bila baš bajna, bilo je malo snijega ovo ono, al' si mogo pratit svoju omiljenu emisiju, seriju, crtić (dobro, šta sad, gledam crtiće s vremena na vrijeme
I onda umjesto da saznam što će se desiti "U tuđoj koži", gledam "NO SIGNAL", umjesto da uživam u dobrom dokumentarcu, dobijem KK..OOCCK...-"#"$...ICE...shebanu sliku i...pogodili ste: NO SIGNAL.
Uzmem hebenu antenu, držim je u ruci i izvodim jogu u sobi, pokušavam ulovit dobar signal, al' badava mi posao - NO SIGNAL.
Al nema veze, sad imam digitalnu televiziju sa kristalno čistom slikom (tolko je čista da sam jučer na Novoj skužio da Vidoviti Milan ima prišt na nosu) koja će ostati takva sve dok je vani lijepo vrijeme. A ako nije lijepo vrijeme moš' se !"!$$%% (<< ovo nije bila cenzura, vani je puhnuo vjetar pa se signal poremetio) sa dobrim prijemom.
Dakle, fino su nas izradili, napunili si državnu kasu našom lovom a zauzvrat nam uvalili tehnologiju koja kod nas očito još uvijek nije usavršena.
Pih!