Raspis je na linku niže.
Pozdrav snajperistima i onima koji se tako barem osjećaju.
Wagner
Moderator: Original_G

Pa koji ću vrag gore na onom suncu radit ako neću snimat konobarice??!Mike_Torello wrote:manje snimaj konobarice
Nema problema za streljivo a ni za mjesto gdje bi mogao odraditi trening, na Drenovi imamo 200m rov i može se bez problema postaviti metu na nosač, na Kovačevu je malo drugačije jer je još uvijek pod upravljanjem OSRH pa treba tražiti dopusnicu za trening. Ali ni to nije neki nesavladivi problem dečki su sasvim OK i može se doć i odradit trening. A streljiva imamo nešto i to novijeg datuma, snajpersko iz 1992.Mike_Torello wrote:Tandzaru s optikom nemam, imam samo "lovacke" Mod98 i M48 ali obije bez optika... no, ima jedan satnik u mirovini M-76, mozda bi ga bio voljan posuditi... a i trebalo bi prije odraditi trening da se upoznam s puskom, al' nemam bas gdje, a i barem malo kvalitetnije streljivo pronaci a ne neko iz '54 godine.

Ove će godine na taj dan biti oblačno, ali suho i bez vjetra uz temperaturu od najviše 25 calzijevaca.Breadfan wrote: Pa koji ću vrag gore na onom suncu radit ako neću snimat konobarice??!

Ne znam što bi se moralo dogoditi da bi bilo po onoj "što rekoh - porekoh"oštrostrijelac wrote:Vidimo se i ove godine.
Pozdrav,
Damir

Kako sada stvari stoje, šanse da se obistini moja prognoza nisu baš neštooštrostrijelac wrote:Ove će godine na taj dan biti oblačno, ali suho i bez vjetra uz temperaturu od najviše 25 calzijevaca.Breadfan wrote: Pa koji ću vrag gore na onom suncu radit ako neću snimat konobarice??!

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests