ma nema tu nikakve izlike za poraz, hehe, da bi bio porazen moraš prvo biti prvi, drugi ili treći i izgubiti to mjesto....to je naravno moje mišljenje...
uostalom to je sport kao i svaki drugi i nitko ne može vječno biti među prva tri na ljestvici...
mene osobno ne brine hoću li osvojiti medalju ili ne jer sam svjestan da i nemam baš oružje za vrhunske rezultate (nije da se ne može ali teško, pa se i ne opterećujem s tim)
osobno, obožavam pucati pa makar sam na streljani ili među tristo natjecatelja...
ugrabio sam par medalja i pehar, čak sam drugi bio na prvenstvu Zagreba u Drulovu, a samo sam išao probati pucati na 50 metara i ispucao 60 komada u 20 minuta pa onda kopao nos do kraja natjecanja....je da nas je bilo samo četvorica ali i oni duže pucaju od mene i treniraju puno,puno češće!!!
eto, to mi je samo bio povod da kupim Drulova pa da pljuckam i s tim čudom, hehehe
i dalje je moje mišljenje da nije sve do strijelca jer lakše je pucati s pištoljem koji manje skače u ruci, koji ima dužu ciljnu liniju, koji ima mekše okidanje.....ako strijelac zna pucati (okidanje, disanje, stav, hvat....) onda s istim pištoljem ne može biti tako velika razlika u pogocima u meti dva strijelca s istom vrstom pištolja ili revolvera...
dakako da se slažem s tvojom izjavom i izjavom nekoliko ljudi s kojima sam pričao, tko hoće bolji rezultat mora i uložiti u sebe i oružje, samo sam mišljenja da bi bilo puno zanimljivije napraviti klase i kategorije u natjecanju, pa da bude još zanimljivije na natjecanjima!!
sličnu su stvar napravili i u Formuli 1, sad su bolidi skoro isti, odnosno imaju puno toga propisanog kako moraju biti složeni i sada je puno više na vozačima nego na bolidima.
mislim da svi moramo priznati, prije je u F1 Schumi i njegov Ferrari bio prvi, a ostali iza njega i to je bilo pomalo dosadno gledati....
kaj se mene tiče, ljudi mogu pucati i sa raketnim bacačima na natjecanjima, meni je opet gušt pucati s mojom tetom Čezom, bez obzira koliko pogodio...naravno da mi je drago kada dobro gađam ali stvarno se ne opterečujem s konačnim rezultatom na ljestvici, meni je samo bitno da sam ja zadovoljio sebe i da sam dobro pucao (ovdje mislim bez grešaka u okidanju i ostalih grešaka kod strijelaca), nakon toga druženje s Čezom, čiščenje i onda opet na natjecanje!!
Sad jedva čekam Osijek i 50+50!!!! Da ima 200+200 pucao bih i to jer mi je pucanje izniman gušt i zadovoljstvo, a kad kupim "natjecateljski" gun, onda ću možda biti nabrijan na postignuti rezultat, do tada GUŠTI SU GUŠTI!!