Zivko Les wrote:a zasto ne ovako nesto, ali znalci koji su malo vise upuceni u photoshop i slicne programe stave svakom komad oruzja u ruke, ali siluete, nista specificno i definirano. ljudi su na slici, sto i cini forum, a svaki od njih drzi oruzje sto cini forum hr oruzje. dakle, svi bi se mogli naci sa oruzjem (jer mozete ukomponirati i rpg ako zelite i motornu pilu covjeku kraj njega

). mislim da vulgarno nije, vise je karikaturisticki, prepoznatljivo jest i lako ostaje u pamcenju jer ima jos jedan kontekst. jedino da tarantina pitamo za autorska prava, ali nekako mi se cini da njemu nece smetati
a na rukav/ leda stavite tog hs-a kad ste bas navalili

mislim da bi u nasem okruzenju ovakva slika izazvala opce zgrazanje i javni linc
da su ljudi na streljani mozda bi i proslo.. ovako izgleda ko grupa hitmena koja se taman sprema odraditi svoj posao
definitivno bi trebali napraviti anketu...
----------
ako sam sve dobro pohvatala,
ovo bi bili dosadasnji prijedlozi:
1. postojeci logo foruma
SLIKA
2. Mike br.1
SLIKA
3. IgyBoy br.1
SLIKA
4. Jopan
SLIKA
5. IgyBoy br.2
SLIKA
6. Original_G br.1
SLIKA
7. Original_G br.2
SLIKA
8. Mike br.2
SLIKA
9.
10.
11. Zivko Les
SLIKA
uzela sam u obzir
samo slikovne prijedloge, pa ako netko ima jos kakvih ideja ili bi htio doraditi neki od postojecih prijedloga nek slobodno svoju kreativnost podijeli s nama

kad skupimo sve prijedloge mogli bi postaviti anketu i prema njoj odluciti.
----------
sto se tice velicine majica, do sad su se izjasnili sljedeci (ako sam nesto fulala, ispravite me):
XS
1x Original_G
S
1x shelby-eleanor
M
1x MrNo
1x IgyBoy
L
1x Mike_Torello
2x zdebat
1x oštrostrijelac
1x Zivko Les
1x Knife_maniac
1x Original_G
XL
1x Tomy
1x risbo
2x rubinho
XXL
1x BOXI
2x UrsaMajor
1x BoB
1x Original_G
1x Aguila
2x Legion66
XXXL
1x kobi
molim sljedece korisnike da se izjasne koje bi velicine htjeli
2x XXl ili xl
valdop
2x XXL ili XXXL
Lucciano
bilo bi dobro prvo odluciti na kojim ce se majicama printati, pa da znamo otprilike s kojim velicinama uopce mozemo racunati