Priča teške gluposti. Koliko sam pratio temu, prvo je stigao rubinhov komentar na kupnju sa slikama onoga što je dobio od cabale. Imao je dovoljno vremena objasniti o čemu se radi i, naravno ispričati se rubinhu za takav deal, a bome i ponuditi mu povrat novca jer koliko smo svi vidjeli, rubinho nije dobio ono što je cabala reklamirao slikama. Ali ne. Od svega toga ništa, a tek nakon dosta vremena i nekih drugih komentara o "poslovanju" je dobio ban. I kao što je Mike već rekao, nije bio dobro baniran, a on umjesto da se ispriča, išćuđava se "kao pura dreku" šta još može postati.nobile157 wrote:Zašto su me onda zabranili na " oružju- hr "? Ja sam zato da me pustite na forum pa onda ponovite ovo sve!
Tko to nije mogao dobiti nazad novac od mene ako nije bio zadovoljan nožem?
Tko me je od " prevarenih " nazvao i tražio da mu vratim novac?
Čovjek kupi 2 noža koji novi vrijede 1500 kn za 400 i očekuje nož kao iz trgovine?
Upozorim ga da su korišteni i ponudim da pošaljem samo 1, da vidi kakav je, on kaže da ne treba i pošalje adresu i ja sam kriv?
Je li me pitao hoću li mu vratiti novac. Ne, prvo ste mi vi s foruma zabranili pristup i onda počeli ovo vrijeđanje.
Na onom forumu sam prodao preko 10 svojih noževa koje sam koristio, ne znam koji je bio bolji, uključujući i ova dva zadnja za cjenu o kojoj možete samo sanjati. To što me vas nekoliko " s posebnim potrebama " napalo govori samo koliko vrijedite.
I ne morate me podsjećati što znam , to ćete tek vidjeti.
Pozivati se na neke uspješne poslove nema nikakvog smisla jer se to i očekiva, a sve to radi jer nema nikakvih drugih argumenata čime bi se obranio za onakvo nepoštenje i prijevaru. Bogu hvala što nisam sa njim imao bilo kakvih poslova.
Sve u svemu za takve likove