I onda se čudimo što nam je država u banani, što se pljačka i dalje i što npr neko za ubojstvo iz obijesti dobije nekoliko godina zatvora..
Eto..

Kakav članak? Kakve "udice"?Armalite Kid wrote:Zašto se stalno ovakve udice od članaka bacaju na forum ?

patch wrote:Mike, Nobile i ostali moderatori.
Iznosim svoje misljenje, a na njega ima pravo svatko.
Mislim da temama poput predsjednicki kandidati, topnicki dnevnici, ministar okruzen milijunskim aferama i sl. jednostavno nije mjesto na ovom forumu.
Citajuci i prateci vidim i razumijem sarkazam i saljivu stranu cijele price, ali ponavljam, ipak mi se cini kako je ovo forum sa preozbiljnom tematikom da bi se bavio temama koje se ne bi smjele vezati s osnovnom idejom foruma.
Ne slažem se. Politika je sastavni dio naših života i ne možemo ignorirati stvari koje se događaju oko nas.patch wrote: Citajuci i prateci vidim i razumijem sarkazam i saljivu stranu cijele price, ali ponavljam, ipak mi se cini kako je ovo forum sa preozbiljnom tematikom da bi se bavio temama koje se ne bi smjele vezati s osnovnom idejom foruma.
Niti ne tražim slaganje. Ali govorim opet politika i oružje ne idu skupa.Breadfan wrote: Ne slažem se. Politika je sastavni dio naših života i ne možemo ignorirati stvari koje se događaju oko nas.
Kad Mike odluči da joj ovdje nije mjesto, više je se neću doticati.
Slažem se Patch. Ajmo mi ovdje uopće ne pričati o politici. Ipak je ovo forum o oružju, a mi kao vlasnici istog, bez obzira što smo legalni, ne bi smo trebali diskutirati o takvim temama jer ipak, možda neki novinar naleti na ove stranice i pročita i nađe nešto između redaka i onda ovaj sajt dobije "zao glas".Ovaj forum ima u sebi naslov oružje, a kada se to spoji sa politikom, meni uvijek izgleda kao zazivanje krvi. Ovo je sada defiitivno pretjerano, ali novinarskim moralistima koji ne napadaju dovoljno (ne znaju ili ne smiju) političke, interesne i financijsko-ekonomske skupine, vjeruj jako malo treba da ih netko upozori i da je jedna dobra ideja kao što je ovaj forum nađe na strani negativizma crno-žutog tiska i sl.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests