Razlog za okidanje znači po tebi leži u tome što je nešto od nekoga prekopirano....zanimljivoKana je napisao
Puno pištolja namijenjeno je za nošenje metka u cijevi, ali ono što želim reči je da na HS-9/2000 nakon vađenja metka iz cijevi, potrebito je okinuti na prazno a ne držati napetu ud.iglu iz razloga što je tvornica ''prekopirala'' sistem od krivog pištolja i zato dolazi do lomova (više) dijelova za razliku od nekih pištolja kojima to ne škodi. Zato ti predlažem da pročitaš uputstva proizvođača i prihvatiš ih, jer valjda onaj tko je konstruirao takav pištolj zna šta piše.
Koji su to dijelovi koji su slomljeni???
Ne misliš li možda da su prepisali i neka uputstva za upotrebu, a da je uputstva pisao onaj tko je konstruirao oružje
čisto sumnjam
Ja sam tebe kategorizirao prema onome što si pisao o nečemu u što nisi involviran....
i da btw. većinu onih nabrojanih pištolja sam i vidio i isprobao ....
vjerojatno sa tom skupom cijevi si dobio i svo znanje o oružju....blago tebi,Kana je napisao
Tvoja 3 pištolja vrijede kao 1 cijev na jednom mojem oružju
al mislim da si preplatio
ovom izjavom dokazuješ svoju neinformiranost i zlonamjernost...Kana je napisao
1. Klasa je za izvoz, a ono drugo je za dučane u RH.
Čisto malo da te informiram - te i tolike veličine meta se ne koriste u sportu zvanom streljaštvo, osim ako seKana je napisao
Nemoj misliti da si neki stručnjak za oružje ako ''dobro'' i brzo pucaš sa XDM u metu metar x metar na udaljenosti od 0.5 metara!!! Najvjerovatnije samo braniš ugled onih za koje pucaš i od kojih uzimaš streljivo.
nešto nije promjenilo...ako je sorry - moja geška
A tebe ovom prilikom pozivam da ukoliko želiš provjeriti koliko "dobro" pucam dogovorimo
mjesto i vrijeme ili možda bolje ne, skupe cijevi su samo za pokazivanje????
I da - ostalima pitanje:
Smatrate li da je pogrešno ne izvršiti kontrolno okidanje na pištolju?
Ako da, zašto da?
Ako ne, zašto ne?