Nešto kvalitetno i dostupno u HR
Živeli !!!!
Moderator: karabalic

Imam ovakav laser kao na slici, stavio sam ga na 8x57, nakon svakog pucnja pomakne se 50 -80 cm na 100m daljine u desno. Ne vrijedi 5 para. Imam i navodno pravi laser, koji će sve izdržati, kupljen od kolege forumaša za 500 kn, i taj je pogodite, nula s nulom, gubi kontakt, klima se, bježi nakon pucnja na sve strane.Mike_Torello wrote:gamo ima neki "Vampir", kit, optika, lapma i laser, valjda bi trebao izdrzati na jacim zracnicama
http://www.gamo.co.uk/images/vampir3.jpg

Odgovorio je Mike, zašto nebi mogao pucati na 100 m ili dalje?Armalite Kid wrote:Laser je za instinktivno rokanje na blizinu a ne za gađanje na 100 metara

pa jel vi sebe cujete sto pricate? gamo vampir je za zracnicu i max 22lr, a ne 7,9. ne kuzim, sto ljudi ocekuju za mpc 700kn od optike 4x32 s laserom na njojImam ovakav laser kao na slici, stavio sam ga na 8x57, nakon svakog pucnja pomakne se 50 -80 cm na 100m daljine u desno. Ne vrijedi 5 para. Imam i navodno pravi laser, koji će sve izdržati, kupljen
1. Napisao sam da imam laser, a ne otiku.Zivko Les wrote:pa jel vi sebe cujete sto pricate? gamo vampir je za zracnicu i max 22lr, a ne 7,9. ne kuzim, sto ljudi ocekuju za mpc 700kn od optike 4x32 s laserom na njojImam ovakav laser kao na slici, stavio sam ga na 8x57, nakon svakog pucnja pomakne se 50 -80 cm na 100m daljine u desno. Ne vrijedi 5 para. Imam i navodno pravi laser, koji će sve izdržati, kupljen![]()
![]()

Samo polako, prvi post je ionako postavljen sa namjerom kupovine lasera za zracnu pusku (HW80), a covjek je samo iznio svoje iskustvo sa laserom za zracnu pusku i sa kakti laserom za pravu pusku, usporedbe radi ispalo je da cak ni onaj koji je predvidjen za pravu pusku nije izdrzao cak ni na zracnici a kamoli na pravim puskama.Zivko Les wrote:pa jel vi sebe cujete sto pricate? gamo vampir je za zracnicu i max 22lr, a ne 7,9. ne kuzim, sto ljudi ocekuju za mpc 700kn od optike 4x32 s laserom na njojImam ovakav laser kao na slici, stavio sam ga na 8x57, nakon svakog pucnja pomakne se 50 -80 cm na 100m daljine u desno. Ne vrijedi 5 para. Imam i navodno pravi laser, koji će sve izdržati, kupljen![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests