Mislim da nema potrebe slikati jer imas slika U2 na netu kolko hoces... Ja sam ga narucio preko weba, nisam ga prije toga imao prilike vidjeti u zivo. Bio sam malo razocaran velicinom kada je stigao, mali mi je djelovao. Medjutim, sada kada sam se naviknuo mi je taman. Nosim ga skoro svaki dan u djepu i da je veci bi smetao.
Iskreno, do sada kada su ljudi tu na forumu pisali kako nose nozeve po djepovima, pogotovo kada je Nobile guknuo nesto o "nozu uz vecernje odjelo" mi je pao mrak na oci jer mi je to bilo tada neshvatljivo... Neshvatljivo mi je bilo da ima ljudi koji nose nozeve, mislio sam da je to rezervirano za klince i za starije psihopate.
Medjutim, na netu kada sam vidio sliku U2, dopao mi se, pa reko ajde da to kupim. A sada, kao sto sam napisao, nosim ga skoro svaki dan. I neces vjerovati, cesto se dogodi da dobro dodje. Bilo da odrezem konac sa hlaca ili majice, bilo da otvorim pismo ili paket, bilo da narezem jabuku, bilo da...
Uglavnom, nozis je odlican za svakodnevno nosenje. A ostrina? Do sada nisam imao nozeve nekih zvucnih imena, ovaj je kao prvi. A njegova ostrina se ne moze mjeriti sa ovima koje sam do sada imao. Ostar je, prvi noz s kojim sam uspio obrijati dlake s ruke