Ja imam tu B2-2A sa Norconia 4x30 optikom i po meni to smeće od puške zaboravi bez neke optike. Ciljnici su joj precizni ako gađaš na 5m udaljenosti a sa optikom već možeš polagati nadu da ćeš pogodit nešto i na 10-15m.
Sama puška puca svojom voljom. "Upucam" ju na 15m i smjestim 5-6 diabola u istu zonu, spremim pušku i kad ju primim slijedeći put za tjedan dana onda si ona već odredi neku drugu zonu di će smjestit tih svojih 5-6 diabola. Pa onda opet poštelam optiku, spremim pušku, pa za tjedan dana opet idem pucat i dotle si je ona opet promijenila zonu i tako ista procedura od pucanja do pucanja

.
Jučer smo ju frend i ja poštelali i izbacili kojih 40-ak diabola iz nje dok je bila zagrijana i nije promijenila grupu. Pucali smo sa 22m i uredno smo spremali diabole u zonu 10cm. Sa 30m sam pogodio metu A4 papira ali tu je već optika debelo preslaba. Eto, sad kad ju opet primim u ruke za tjedan dana opet prvo slijedi upucavanje pa tek onda određeni broj diabola dok ne promjeni grupu.

. Meni je dobra za tamanjenje štetočina oko kuće. Za to sam je i kupio. Sa tih svojih 120m/s i sa RWS Super Pointom probija i ulazi u lubanju glodavca na 10m ali ne probija kanticu od boje ili nitro razrjeđivača.