AO = Adjustable objective (misli se na paralax) , IR = Illuminated Reticle (osvijetljena koncanica)
Narucija sam ga s AirgunBuyer.com, cijena 80 funti i shipping 14 funti = 94 funte, znaci otprilike 880kn
Uplatu sam izvrsija preko Erste banke, na racun koji mi je leek napisa na email, taj sam email isprinta i odnija u banku
i reka da je to predracun.
Banka je uzela jos nekih 100kn provizije, znaci 980kn, i danas mi je to doslo s postom u paketu i jos sam postaru platija 200kn (vjerovatno carina i pdv, sta ja znam).
Ispalo me na kraju 1180kn
U paketu sam dobija Optiku, Flip-up dust covere, jednodjelni mount i dva imbus kljuca za montiranje tog mounta i zamjensku bateriju za osvjetljenje koncanice.
Tako da IMHO ovo je stvarno best buy ako netko misli kupovati optiku u ovom cijenovnom rangu, gledajuci da u Hrvatskoj jednodjelni mount kosta 200kn+ a optike slicne kvalitete daaleko iznad 1000kn.
I jos da napomenem da je ovo AirKing serija optike, znaci dizajnirana bas za zracne puske.
Generalno, ja sam preprezadovoljan optikom, montaza lagana, slika kristalno cista i veoma pregledna, podesivi Paralax od 10m u beskonacno i Mil-Dot koncanica
Puska je Anchutz mod. 335 cal 4,5
Da ne drobim previse, evo par slika ispod.
A ostale slike mozete viditi tu na ovom linku, http://s281.photobucket.com/albums/kk23 ... i%20puska/
A ako nekog zanima mogu uploadati i slike visoke kvalitete rezolucija 4368x2912 slikano s Canon EOS 5D
Eto ga, ako nekog nesto zanima samo pitajte, komentari dobrodosli