Ovlašteni zastupnik za CZ obavijestio me danas da se cijevi za moj model više ne proizvode.
Poštovani forumaši, tko ima iskustva sa novom cijevi za pištolj nek podjeli.

Ovlasteni zasutpnik u HR?Highroller wrote: Ovlašteni zastupnik za CZ obavijestio me danas da se cijevi za moj model više ne proizvode.

CZ75 sa sređenim okidanjem i LPA nišanom nema za 300eura,,, ima bez cijevifile wrote:A realno, dal se to uopće isplati raditi na pištolju od 300ak eura?
Lovac je vec dobio vise upita samo za cijev i sve su odbili.Mario_Zg wrote:"Lovac" ako malo steka lijepo kontaktiras direkt ČZ pa da vidis kako se i ovi u Zg razbude
Jeste li probali poslat upit u ČZ zasto se u HR ne moze do cijevi?Stargazer wrote:Lovac je vec dobio vise upita samo za cijev i sve su odbili.
Kolege iz kluba i ja OSOBNO smo u zadnjih nekoliko mjeseci kupili 3 cijevi, sve je išlo preko Lovca. Evo upravo sam naručio jednu prije nekoliko dana.Stargazer wrote:Lovac je vec dobio vise upita samo za cijev i sve su odbili.Mario_Zg wrote:"Lovac" ako malo steka lijepo kontaktiras direkt ČZ pa da vidis kako se i ovi u Zg razbude

Mene su odbili, kao i troje ljudi sto ja poznam.timmy75 wrote:Kolege iz kluba i ja OSOBNO smo u zadnjih nekoliko mjeseci kupili 3 cijevi, sve je išlo preko Lovca. Evo upravo sam naručio jednu prije nekoliko dana.Stargazer wrote:Lovac je vec dobio vise upita samo za cijev i sve su odbili.Mario_Zg wrote:"Lovac" ako malo steka lijepo kontaktiras direkt ČZ pa da vidis kako se i ovi u Zg razbude
Sve je došlo, istina uz određene probleme i krive isporuke, ali je na kraju došlo.
Možeš li napisati o kojem modelu oružja i kojoj cijevi se točno radi?Stargazer wrote: Izgovor je bio da im se ne isplati s time zajebavat.
Shadow 2 i P-09timmy75 wrote:Možeš li napisati o kojem modelu oružja i kojoj cijevi se točno radi?Stargazer wrote: Izgovor je bio da im se ne isplati s time zajebavat.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest