U Austriji tako, u Srbiji su dali ovlastenje streljackim klubovima da rade obuku.
Nego kako bi ti to provukao kroz zakon?
Strucnosti i rjecima.jolly wrote:Nisam mislio na izvodjenje tecaja.![]()
U Austriji tako, u Srbiji su dali ovlastenje streljackim klubovima da rade obuku.
Nego kako bi ti to provukao kroz zakon?
jolly wrote:Idealan zakon je da su svi gradjani i pravne osobe zadovoljni, a kriminlaci i ludjaci nisu.
Ali takav zakon ne postoji nigdje.
Medjutim uvjek moze biti bolji. To se slazem.
Struka i zdravi razum?
Tko?![]()
Po imenu i prezimenu?
Dobro zvuci, ali ne mora znaciti. Moral ili savjest ima svako od nas, to je istina i to je prva kocnica bilo kakve zlouporabe oruzja.Stargazer wrote: Mislim da svi imamo dovoljno zdrav razum da znamo kad je nesto pravo ili krivo, moral je ipak stvar svih nas.
Uzeo bih Shadow 2, i prije sam bacio oko na njega ali nisam bio siguran ako bi mi odgovarao. Zadnji put u streljani imao sam priliku držato ga u ruci i to je to. I taman je u budgetu od cca 1500eurjolly wrote:Cestitam!![]()
Sta planiras kupiti ako se smije znati?
To ti je najbolji nacin. I ne zuri.andrej wrote: Nema druge nego ovaj vikend ili sljedeci tjedan na streljanu i probati puške od kluba pa koja mi se viđe svidi
Ako ti sef postaje nije najbolji prijatelj, sanse su tocno 0 uz takvo opravdanje.DeVl wrote:Pozdrav svima,
Jedno onako mozda banalno pitanje...
Kolike su sanse dobiti nabavnu na osnovu samoobrane, nakon visegodisnjeg posjedovanja oruzja za svrhu lova?
Neka iskustva oko toga?
Ako ima lovacko oruzje, koja mu je onda svrha oruzja za samoobranu (drzanje), sta bi tocno dobio time, pogotovo ako vec posjeduje lovacki pistolj ?jolly wrote:Ja mislim visoke sanse, uz uvjet da trazis dozvolu za drzanje za osobnu zastitu.
Drzanje i nosenje tesko.
Odi na mup, prije predaje zahtjeva drzanje, ili drzanje i nosenje, popricaj koje su ti opcije i tako postupi.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest