Inace sam lovac,
Ali htio bi pušku da mogu otici i ispucati 50 metaka na streljani,
a da me ne ne svrbi previse glava(cijena municije).
Hvala na savjetu. Samo nema ih bad u ponudi.Mirok wrote:Preporučujem 22 lr.
Potruditi se pronaći Brno 2 i to je to !
Nadam se da budem nasao tako nesto..Mirok wrote:Treba popratiti oglase.
Ja sam za frenda našao prije godinu dana,bila je 2000 kn.
Ja sam iz Slavonije, e sada....što bliže to bolje...Mirok wrote:Ako se pojavi ,a saznam,javim ti....
Napiši lokacijski kako ti paše ?
Vidim da dobivas savjete oko puske. Navedi koji ti je budget, da se ljudi koji se javljaju mogu orijentirati?hdraskov wrote:Ponudite sto imate.
Inace sam lovac,
Ali htio bi pušku da mogu otici i ispucati 50 metaka na streljani,
a da me ne ne svrbi previse glava(cijena municije).
![]()

Moje misljenje je da je takva puska idealan izbor za tebe, prema onom sta si napisaohdraskov wrote:Planirani iznos je okvirno nekih 500-600€
nesto mozda i ovog tipa
https://www.njuskalo.hr/puske/malokalib ... s-42547290
To je predugo a nepotrebno, duljina cijevi tu eventualno moze dobro doci ako se gadja na mehaniku pa zbog dulje nisanske linije. Za 22LR je dovoljna i 16" cijev a takvih ima u ponudi i na 455 i 457. Torello ima 455 sa 16" cijevi i ok izgleda.Mudri wrote:Lega uzmi čezu Jaguar,liči na pravu pušku,nije kratež,novo je novo,ali ovisi koliki ti je buđet,može i neki Anshutz za puno više...

to misle oni koji nisu upotrebljavali 17 HMR...jolly wrote:Sto se lovnog dijela uporabe tice, mislim da 17hm ne nudi nista vise od 22 wmr.

...ako zna pucati, upotrebljava dobro lovačko streljivo, i zna na koje udaljenosti puca.jolly wrote:A 22lr, ako se koristi na manju divljac na razumne udaljenosti takodjer sluzi vrlo dobro.
Ja mislim da znam pucati, pa ipak za lisicu ili jazavca bih sa 30-06. Lisicu i sa krupnom sacmom. Uvijek se drzim onoga "bring enough gun".Marko2Marko wrote:
iz toga sledi da 22lr NIJE primjeran za lov za 99% lovaca.
Isto kao prethodno.Marko2Marko wrote:
od ovih malokaliberskih je JEDINI pravi kalibar 17 HMR za lov u našim zemaljama.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest