Da puno ne pisem o sebi mislim da je bolje staviti par slika na sto trosim novce .
Glock 19 gen 5 s Trijicon HD nocnim ciljanicima. Futrola za unutrasnje skriveno nosenje je od ANR design americkog proizvodjaca i rezervni spremnik je na Neo Mag dzepnom nosacu. Trenutno je iz G19 ispaljeno oko 1700 metaka.
CZ Shadow 2 je skroz serijski i za sad nemam zelju nista mijenjati jer je za mene savrsen. Kupljen je za zabavu ali mi se sve vise svidja ideja nekog natjecanja tako da mogu vidjeti kolko sam los . Trenutno je iz Sadow 2 ispaljeno oko 400 metaka jer je kupljen prije cca 2 tjedna.
P.S. zao mi je za kvalitetu slika jer vidim da je dopustena velicina od maksimalno 1MB.
Liquid_HerO wrote:
CZ Shadow 2 je skroz serijski i za sad nemam zelju nista mijenjati jer je za mene savrsen. Kupljen je za zabavu ali mi se sve vise svidja ideja nekog natjecanja tako da mogu vidjeti kolko sam los :.
Shadow 2 je idealan pistolj za ipsc, ali takodjer jako dobar za klasicno streljastvo.
Sad se samo uclani u streljacki klub, koji je aktivan, i cekaj sezonu natjecanja.
Turn better into best! Support your local gun shop! E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Liquid_HerO wrote:
CZ Shadow 2 je skroz serijski i za sad nemam zelju nista mijenjati jer je za mene savrsen. Kupljen je za zabavu ali mi se sve vise svidja ideja nekog natjecanja tako da mogu vidjeti kolko sam los :.
Shadow 2 je idealan pistolj za ipsc, ali takodjer jako dobar za klasicno streljastvo.
Sad se samo uclani u streljacki klub, koji je aktivan, i cekaj sezonu natjecanja.
Izmedju ostaloga to je i bio razlog za kupovinu Shadow 2 ako bi se zelio jednog dana natjecati u nekoj disciplini. Kolko vidim preporuka za ljude iz Zagreba koji bi zeljeli probati IPSC je klub Bastion iz Karlovca?