I kada netko kaže da ovo od prvoga dana nije bila samo politika...!?
Na sto slučajeva u zemlji uveli su nam propusnice i kovid potvrde,a na 20 000 slučajeva proglašavaju završetak i pobjedu nad koronom .
E, to mi je drago čuti. "Izgleda da je korona". Dobro je da niko ne pada mrtav po ulici, kući i dvorištuMirok wrote: ...Izgleda da je korona. I žena i ja....
Aj kihni u kovertu i pošalji preporučenoMirok wrote:Pa Hawk prijatelju,ako ti triba takva,možemo se dogovoriti.
Ma nije to ništa, to uspoređuješ BAT i PCR i to u razmaku od par dana, sve je tu moguće, ali vidi ovo:Mirok wrote: ... U petak na BATu sam bio negativan,a jučer na PCRu pozitivan !? Ko je tu lud ?
Da da, baš Nikola. Evo što je on napisao o tome:Mirok wrote:I to još Nikola,ko zna što će njega još zahvatiti.....?
Hawk wrote:Ono što je prije 6 mjeseci bila "teorija urote", sada se se dokazuje kao groza stvarnosti.
Bojim se da cijepljenima ovo neće svidjeti, ali gotovo je, nema više nazad. Moliti se Bogu i nadati se najboljem.
Podaci Njemačke Vlade za pretpostavljenu Omicron varijantu Covid-19 sugeriraju da će većina „potpuno cijepljenih ljudi “ imati sindrom stečene imunodeficijencije (AIDS)
izazvan Cjepivom Covid-19. Potvrđeno je da se imunološki sustav potpuno cijepljenih ljudi već degradirao u prosjeku 87%.
Podatke njemačke vlade o Covid-19 izveo je Institut “Robert Koh .”
https://epoha.com.hr/2022/01/31/prvi-re ... KfBipvMvzc
A jbg, sa Njemačkim baš nisan na ti, nije mi uspilo otvoriti na Engleskom, upravo zato san i stavija i jedan i drugi link, zna san da će se neko potruditi.Mauseras wrote: Procitao sam objavu Robert Koch instituta koja je linkana u originalnom clanku, nigdje se ne spominje ni imunodeficijencija niti ovih 87% (pod taj postotak je jedino navedeno da je 87.3% novih zaraza u Baden-Württembergu Deltom). Ta objava RKI-ja je obican update na korona-situaciju u Njemackoj, nikakva studija ili istrazivanje.
Citajte zalinkane "izvore" u clancima, pogotovo ovakvima, nigdje ne pise da cjepiva uzrokuju AIDS, a i da se to dokaze, takva cinjenica nece tako lako doci na vidjelo.
Hawk wrote:A jbg, sa Njemačkim baš nisan na ti, nije mi uspilo otvoriti na Engleskom, upravo zato san i stavija i jedan i drugi link, zna san da će se neko potruditi.Mauseras wrote: Procitao sam objavu Robert Koch instituta koja je linkana u originalnom clanku, nigdje se ne spominje ni imunodeficijencija niti ovih 87% (pod taj postotak je jedino navedeno da je 87.3% novih zaraza u Baden-Württembergu Deltom). Ta objava RKI-ja je obican update na korona-situaciju u Njemackoj, nikakva studija ili istrazivanje.
Citajte zalinkane "izvore" u clancima, pogotovo ovakvima, nigdje ne pise da cjepiva uzrokuju AIDS, a i da se to dokaze, takva cinjenica nece tako lako doci na vidjelo.
Ali odakle onda Epohi te brojke? Ništa ja ne tvrdim, nego samo propitujem, a slutim da tu ima još za propitivanje.
Tu se slažem. Ali vidi sad ovo, opće ne tražim to, ali mi upane u oko. Drugi izvor ista tema. Nešto se tu dimi, a di ima dima ima i vatre.Mauseras wrote: ... Moze biti da su ih samo bubnuli iz glave. Nekako si mislim da bi za ovako ozbiljnu temu trebali napisat malo duzi clanak.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest