Ok, ali ne znam zašto je odgovor upućen meni, pa nisam ja tražio prečice a pogotovo ne neozbiljan pristup.jolly wrote:Oruzje je ozbiljna stvar, pogovoru iz perspektive zakonodavca, ali i vlasnici oruzja ce se sloziti sa time.Barut wrote:Točno.damirdj75 wrote:Oruzje i slabi zivci nikada nisu bili dobitna kombinacija![]()
I mene je živcirala papirologija i procedure kad sam sređivao vozačku dozvolu, a tu ima i te kako više zafrkancije nego s oružjem, polaganje i svašta još. Riješiš to jednom i miran si. Oružni list ti više ne istječe (kao vozačka npr.)
Sent using Tapatalk
Bez uvrede, ali neozbiljan pristup administracijskom postupku, odnosno ocekivati nekakve precice, na brzinu nece uroditi plodom.
Postoji procedure koju treba slijediti.
Samo sam komentirao da me procedura za vozačku malo živcirala zbog nekih nesuglasica s ispitivačima. Ali u usporedbi s time, procedura za oružje je jednostavna, pogotovo za sportske strijelce. Jedino što mi je bilo glupo u toj priči jest to što sam prvu dozvolu čekao 6 mjeseci, ali to je bilo najviše zbog toga što se policajcima nije dalo dolaziti na terensku provjeru, a to je srećom sada ukinuto.
S druge strane, mislim da bi proceduru nabavke trebalo još malo pojednostavniti, kako si i sam pisao, da se privuče veći broj rekreativaca.